Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدس آنلاین: تهیه‌کننده تلویزیون با اشاره به این که سریال‌سازان و مدیران شبکه‌های مختلف با نتایج برنامه «هم‌آهنگ» با ذائقه و سلیقه موسیقی مردم بهتر آشنا می‌شوند، گفت: ویژگی مهم این برنامه نظرسنجی از مردم است که به خوبی نشانگر علاقه آن‌ها به تیتراژهاست.

به گزارش قدس‌آنلاین، مسعود صنم تهیه‌کننده برنامه «هم‌آهنگ» با اشاره به ویژگی‌های این برنامه اظهار کرد: «هم‌آهنگ» نخستین برنامه تولیدی شبکه تماشاست که خوشبختانه تا امروز هم مخاطبان بسیاری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برنامه در راستای رسالت شبکه تماشا که پخش سریال است، تولید شده و هدف ما هم در این برنامه توجه ویژه به تیتراژ سریال‌هاست.

وی در ادامه افزود: بر همین اساس «هم‌آهنگ» تیتراژ 90 سریال را بررسی کرده و هر روز سه تیتراژ را طی این برنامه با مردم به اشتراک گذاشته و مردم به آن رأی دادند که طی چهار مرحله از 90 اثر در نهایت 10 تیتراژ به مرحله چهارم راه پیدا کرد و با رای مردم 5 اثر به مرحله نهایی رسیدند.

گزینه‌های نهایی انتخاب شدند

صنم با اشاره به گزینه‌های منتخب در مرحله نهایی یادآور شد: سریال «برادر» به کارگردانی جواد افشار با صدای محمد علیزاده، سریال «آوای باران» به کارگردانی حسین سهیلی زاده با صدای احسان خواجه امیری، سریال «پایتخت 5» به کارگردانی سیروس مقدم با صدای حمیدرضا ترکاشوند، سریال «دردسرهای عظیم» به کارگردانی برزو نیک نژاد با صدای میثم ابراهیمی و سریال «معمای شاه» به کارگردانی محمدرضا ورزی با صدای سالار عقیلی پنج گزینه نهایی هستند که پنجشنبه و جمعه این هفته به نظرسنجی گذاشته می‌شوند و اعلام برندگان نهایی در ویژه برنامه شنبه خواهد بود که به خوانندگان برگزیده اول تا سوم از نگاه مردم تندیسی اهدا می‌شود. علاوه بر این به 70 نفر که طی شب های پخش برنامه در نظرسنجی شرکت کرده به قید قرعه جایزه نقدی اهدا می‌شود.

وی در بخش دیگری از گفته‌های خود با اشاره به رویکرد شبکه تماشا اظهار کرد: مهمترین هدف شبکه تماشا پخش سریال‌های متنوعی است که در طول این سال‌ها از شبکه‌های مختلف سیما پخش شده و مردم با آنها خاطرات بسیاری دارند. به نظرم یکی از مهمترین بخش های یک سریال تیتراژ آن مجموعه است که می‌تواند سریال را در اذهان مخاطبان خود ماندگار کرده و حتی بسیاری از مردم برخی سریال ها را با تیتراژ آن می‌شناسند و به یاد می‌آوردند.

صنم ادامه داد: تمام تلاش ما در برنامه «هم آهنگ» این بوده است که شرایطی را فراهم کنیم که به واسطه آن تهیه‌کنندگان، کارگردانان و مدیران شبکه‌های مختلف ذائقه مردم را بهتر بشناسند و بدانند که مردم با چه نوع کارهایی ارتباط بیشتری برقرار می‌کنند. شاید مهم‌ترین ویژگی برنامه «هم‌آهنگ» نظرسنجی از مردم و شناسایی ذائقه آنها بوده است که حتما می توان از نتایج آن در ساخت تیتراژ سریال ها در آینده بهره برد.

شبکه تماشا در ابتدای راه است

وی در پایان خاطرنشان کرد: باید از حمایت های دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم قدردانی کنم. ایشان با رویکردی که نسبت به ساخت این برنامه داشتند و البته با حمایت های فکری به ما کمک کردند اولین برنامه تولیدی شبکه تماشا ساخته شود. واقعیت این است که شبکه تماشا به نسبت شبکه نسیم و نمایش در ابتدای راه است و قطعا با همفکری‌های مدیر شبکه اتفاق‌های خوبی می‌افتد. تمام تلاش ما هم در راستای اهداف شبکه تماشا و با تمرکز بر سریال های متنوعی بوده که مردم با آن‌ها خاطرات بسیاری دارند و برخی خاطراتشان با این برنامه روتین دوباره زنده شد که قطعا این اتفاق بدون همکاری و همدلی دکتر احسانی اتفاق نمی‌افتاد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تیتراژ سریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۵۷۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت + جزئیات

آفتاب‌‌نیوز :

حتما قرار است که «پدر قهوه» ساخته شود، اما از نظر ساترا، مهران مدیری هنوز برای تولید سریال خاصی اقدام نکرده و اخبار منتشرشده در فضای مجازی با موضوع تولید سریال «پدر قهوه» توسط مهران مدیری صرفا گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای در فضای مجازی است. شنیده شده که سریال «پدر قهوه» قصه مردی را روایت می‌کند که مافیای قهوه در ایران است.

خبر رسیده که این سریال جدید در مراحل پایانی پیش‌تولید قرار دارد و این در حالی است که ساترا می‌گوید هیچ مجوزی برای سریال صادر نشده.

یکی از پلتفرم‌ها سرمایه‌گذار اصلی سریال است و این سریال بعد از پایان کار در فیلم‌نت پخش می‌شود. مدیری مانند دیگر سریال‌هایش، در کار جدیدش بازی می‌کند و گفته می‌شود ژاله صامتی و سام درخشانی هم از دیگر بازیگران سریال هستند. عنوان «پدر قهوه» یکی دیگر از سریال‌های مدیری با عنوان «قهوه تلخ» را به یاد مخاطبان می‌اندازد، سریالی که در زمان پخش با استقبال مخاطبان روبه‌رو شد. ظاهرا این سریال هم طنز است. به‌احتمال زیاد خود کارگردان هم در این سریال مانند دیگر آثارش بازی خواهد کرد. این روز‌ها «اسکار» مهران مدیری بیننده زیاد دارد و توانسته از رئالیتی‌شو‌های محبوب شبکه نمایش خانگی باشد.

از «قهوه تلخ» تا «پدر قهوه»

اواخر دهه ۸۰ وقتی مهران مدیری با تلویزیون به بن‌بست رسید، سریال «قهوه تلخ» را برای شبکه نمایش خانگی ساخت. سال‌های ۸۹ و ۹۰ اوج داستان فروش سی‌دی‌های فیلم و سریال در سوپرمارکت‌ها بود و «قهوه تلخ» پرمشتری‌ترین محصول فرهنگی‌ای بود که در سوپرمارکت‌ها ارائه می‌شد، سریالی که بسیار دیده شد، ولی ناتمام ماندنش به‌دلیل اختلاف مدیری با سرمایه‌گذار، ضربه‌ای کاری به اعتماد مخاطب وارد کرد. پس از «قهوه تلخ» مدیری سریال‌های دیگری برای شبکه نمایش خانگی ساخت، سریال‌هایی، چون «ویلای من» که هیچ‌کدام نتوانستند موفقیت «قهوه تلخ» را تکرار کنند. دهه ۹۰ دهه بازگشت مدیری به تلویزیون بود و در این سال‌ها او را بیشتر به‌عنوان برنامه‌ساز دیدیم تا کارگردان سریال. البته مدیری در میانه‌های دهه ۹۰، فیلم سینمایی «ساعت پنج عصر» را هم کارگردانی کرد. او که سال‌ها با «دورهمی» میهمان خانه‌های مردم بود، حالا برنامه «اسکار» را در شبکه نمایش خانگی در حال پخش دارد و در تدارک سریال «پدر قهوه» است که هنوز مجوز ساترا را برای تولید نگرفته.

افتتاح کافه برای زدن بانک

سریال «پدر قهوه» که گفته می‌شود، اقتباسی از یک کمدی هالیوودی است ماجرای گروهی است که با تصور گران شدن قهوه، به قصد سرمایه‌گذاری و کسب سود، همه دار و ندار خود را صرف خریدن قهوه می‌کنند. در این میان امضای قراردادی میان ایران و کنیا، قیمت قهوه را به‌شدت پایین می‌آورد. راه‌حل انتخابی برای جبران مافات، زدن بانک است. به همین منظور مغازه کناری یک بانک انتخاب شده و به‌صورت صوری کافه‌ای تاسیس می‌شود؛ کافه‌ای که گردانندگانش، چون دغدغه کافه‌داری ندارند با مشتریان بدرفتاری می‌کنند؛ اتفاقی که باعث شهرت کافه در تهران می‌شود و حالا خیلی‌ها می‌خواهند به کافه‌ای بروند که در آن خبری از تکریم مشتری نیست. به این ترتیب کافه‌ای که برای زدن بانک راه‌اندازی شده، به شلوغ‌ترین کافه پایتخت تبدیل می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • ضرغامی: امروز برخی آمران جز «هل الدین الاالبغض» نمی‌شناسند
  • عمو پورنگ با «لالایی» به شبکه نمایش خانگی می‌آید
  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • شنیدن ملودی‌های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب است
  • شنیدن ملودی های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب
  • این صدا سال‌ها در رادیو درخشید/ یک نکته درباره «حشاشین»
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت + جزئیات
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • تمرکز منتخبان مجلس دوازدهم بر ایجاد تحول باشد